Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از سامانه هایی که برای ارزیابی تعداد افراد مشغول به کار شده مورد استناد قرار می گیرد سامانه رصد است که متاسفانه نام افرادی که توسط برخی سازمانها آموزش می بینند بدون اینکه در جایی به کار گیری شوند و یا تسهیلاتی دریافت کنند نیز در آن ثبت می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازاراک امروزبه دلیل شرایط رکودی حاکم بر اقتصاد کشور و کم توجهی به موضوع اشتغال در سال های اخیر شاهد افزایش تعداد بیکاران در سطح کشور بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند در برخی از موارد اعلام می شود که نرخ بیکاری در برخی از استان ها کاهش یافته است اما این موضوع با واقعیت هایی که مردم امروز با آن مواجه هستند در تضاد قرار دارد.

یکی از سامانه هایی که برای ارزیابی تعداد افراد مشغول به کار شده زیاد مورد استفاده قرار می گیرد سامانه رصد است. برای تمام دستگاه های اجرایی که عضو کارگروه اشتغال هستند در این سامانه رمز عبور و نام کاربری تعریف شده و باید تعداد اشتغال خود را در آن ثبت کنند.

دستگاه های اجرایی استان وظیفه دارند تا پایان ماه جاری نسبت به اصلاح آمار و یا ثبت آمار جدید اشتغال در سال جاری در این سامانه اقدام کنند.

در واقع ثبت آمار اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد به عنوان یک تکلیف ملی است و ملاک تصمیم گیری و برنامه ریزی مسئولان کشوری خواهد بود.

افزایش ۴ صدم درصدی بیکاری در بهار ۹۶ نسبت به دوره مشابه سال قبل

بر اساس اعلام مرکز آمار، نرخ بیکاری کشور در بهار ۹۶ با چهار صدم درصد افزایش نسبت به دوره مشابه سال قبل به ۱۲ و ۶ صدم درصد رسیده است.

در این مدت استان های چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه با بیش از ۲۰ درصد بالاترین نرخ بیکاری و استان مرکزی با هفت و چهار صدم درصد کمترین نرخ بیکاری را در بین استان های کشور داشته اند.

۱۸ استان کشور در بهار ۹۶ ، دارای نرخ بیکاری پایین و ۱۳ استان دارای نرخ بیکاری بالاتر از نرخ متوسط کشور بوده اند.

ایجاد یک هزار و ۸۹۰ شغل در بهار امسال در استان مرکزی

در سه ماه اول امسال بر اساس آمارهای سامانه رصد و ایجاد اشتغال در مراکز کاریابی، یک هزار و ۸۹۰ شغل در استان مرکزی ایجاد شده است.

تعداد جمعیت فعال کشور در بهار ۹۶ با افزایش ۹۲۰ هزار و ۹۲۸ نفر نسبت به بهار سال ۹۵ به ۲۶ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۳۲۸ نفر، جمعیت شاغل کشور با افزایش ۷۰۳ هزار و ۶۳۷ نفر به ۲۳ میلیون و ۳۰۸ هزار و ۳۵۵ نفر و نرخ مشارکت اقتصادی کشور با افزایش یک و یک واحد درصد نسبت به دوره مشابه قبل به ۴۰ و ۶ صدم درصد رسیده است.

ثبت افراد آموزش دیده در سامانه رصد

سرهنگ علی فراهانی مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی در ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی که در تیرماه امسال در استانداری مرکزی برگزار شد درباره تسهیلات اشتغالزایی گفت: تسهیلاتی که به متقاضایان پرداخت می شود بیشتر در قالب حمایت از تولید و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی است و این تسهیلات به اندازه ای نیست که بخواهد برای فرد اشتغال ایجاد کند و نباید نام این افراد به عنوان شاغل در سامانه رصد ثبت شود.

فراهانی اظهار کرد: ظلم است که فردی را که تسهیلات کم به منظور تولید و تامین سرمایه در گردش دریافت می کند از سایر امکانات اشتغال بی بهره بماند.

وی ادامه داد: این در حالی است که در صورت ثبت فرد در سامانه رصد، امکان حذف و ویرایش برای افرادی که تسهیلات دریافت کرده اند وجود ندارد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اینکه دستگاه های متعددی با در اختیار داشتن رمز عبور و نام کاربری می توانند در سامانه رصد،اطلاعات را ثبت کنند افزود: هر سازمانی که زودتر نام فردی را در سامانه ثبت امکان ثبت را برای دستگاه دیگر می بندد.

فراهانی بیان کرد: از طرف دیگر برخی از دستگاه ها نظیر فنی و حرفه ای و جهاد کشاورزی، نام افرادی که در دروه آموزشی کسب مهارت شرکت کرده اند را وارد سامانه می کنند بدون اینکه برای آنها اشتغال ایجاده کرده و یا حتی تسهیلاتی به آنها پردخت کرده باشند.

وی بیان کرد: باید تدابیری اتخاذ شود که اگر قرار است در سامانه ثبت نامی انجام شود، از طریق دستگاهی که تسهیلات پرداخت می کند انجام شود تا اطلاعات این سامانه به نحو دقیقی ارائه شود.

علاوه بر اینکه اطلاعات ثبت شده در سامانه رصد با اشکال مواجه است، در استان مرکزی به دلیل شرایط رکودی هر از چندگاهی شاهد بیکاری کارگران و تجمعات کارگری هستیم.

۶۶ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند

محمدرضا بیدهندی مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ۱۸ تیرماه به مناسبت هفته تامین اجتماعی (۱۹ الی ۲۵ تیرماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۹۱۹ هزار ۶۷۵ نفر از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهار کرد: ضریب پوشش جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی ۶۶ درصد است که از میانگین کشوری که ۵۲ درصد است بالاتر است.

رشد ۱.۶۵ درصدی بیمه شدگان تامین اجتماعی استان

وی با بیان اینکه تعداد کل بیمه شدگان اصلی و تبعه‌ای استان در سال ۹۵ حدود ۷۶۸ هزار ۶۴۵ نفر بوده است، افزود: تعداد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ از رشد ۱.۶۵ درصدی برخوردار بوده است و تنها ۲۹۵ هزار نفر بیمه شده اصلی تحت پوشش این بیمه بودند.

بهره‌مندی بیش از ۵ هزار نفر از بیمه بیکاری

بیدهندی اظهار کرد:سال گذشته ۵۳۳۳ نفر از کارگران تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در سطح استان از بیمه بیکاری استفاده کرده‌اند.

وی ادامه داد: تعداد ۲۲ هزار و ۷۹۵ نفر راننده و ۲۴ هزار و ۴۷۰ نفر کارگر ساختمانی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که رانندگان ۱۳.۵ درصد سهم بیمه خود را پرداخت می کنند و سهم دولت ۱۳.۵ درصد است. و کارگران ساختمانی نیز ۷ درصد از سهم بیمه خود و ۲۰ درصد کمک هزینه بیمه را دولت پرداخت می کند.

۷۵ هزار مستمری بگیر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی استان هستند

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: ۷۵ هزار نفر مستمری بگیر تامین اجتماعی در استان مرکزی داریم که برخی از این مستمری‌بگیران به دلیل مشاغل سخت و زیان‌آور بودن به این جرگه اضافه شده‌اند.

بیدهندی ضریب وابستگی (رابطه بین بیمه شده و مستمری بگیر) در استان را ۴ نفر بیمه پرداز در مقابل یک بازنشسته عنوان کرد و گفت: استان به این لحاظ شرایط خوبی ندارد.

وی، صنعتی بودن استان مرکزی را یکی از دلایل پایین بودن این ضریب عنوان کرد و گفت: میانگین نرمال ضریب وابستگی تامین اجتماعی ۷ است و استان شرایط سختی را دارد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: بالا بودن شمار بیمه شدگان نسبت به مستمری بگیران به بهبود وضعیت مالی تامین اجتماعی و اشتغال کشور کمک می‌کند.

افزایش ۸ درصدی هزینه‌های تامین اجتماعی نسبت به درآمدش

بیدهندی با اشاره به اینکه در سال گذشته میزان هزینه‌های تامین اجتماعی استان نسبت به درآمدهای کسب شده ۸ درصد بیشتر بوده است، بیان کرد: میزان درآمدهای تامین اجتماعی هزار ۱۲۹ میلیار تومان بوده در حالیکه هزینه‌های آن هزار و ۲۳۱ میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت:صنعتی بودن استان مرکزی و شرایط رکود تورمی حاکم بر اقتصاد کشور، فشار زیادی را به تامین اجتماعی استان وارد کرده است و باعث شده تا هزینه‌ها نسبت به درآمدها فزونی کند.

مطالبات ۳۷۵ میلیارد تومانی تامین اجتماعی استان از واحدهای تولیدی

وی با اشاره به اینکه مطالبات تامین اجتماعی استان از واحدهای تولیدی استان مرکزی بالغ بر ۳۷۵ میلیارد تومان است، افزود: ۹۴ واحد تولیدی استان مرکزی بدهی بالای ۵۰۰ میلیون تومان به تامین اجتماعی استان دارند.

بیدهندی اظهار کرد: سازمان نهایت همکاری و تعامل را با واحدهای تولیدی به منظور دریافت مطالبات خود داشته است تا هم چرخ صنعت بچرخد و هم جامعه کارگری متضرر نشود.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۴۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد

ایسنا/هرمزگان رییس کمیته امداد شهرستان قشم گفت: پنج میلیارد ریال حق بیمه تامین اجتماعی در سال گذشته برای ۱۰۴ مددجوی زیر پوشش این نهاد در بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج‌فارس واریز شده است.

رضا تارک امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی این افراد با هدف توانمندسازی و تامین آتیه آنان هر سه ماه یکبار انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بیمه زنان سرپرست خانوار در این جزیره رایگان است و هزینه‌های آن توسط کمیته امداد پرداخت می‌شود.

رییس کمیته امداد شهرستان قشم توضیح داد: تمام بانوان سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد که بین ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند و واجد شرایط هستند می‌توانند از خدمات بیمه بهره مند شوند و از تمامی مزایای بیمه‌های تامین اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت، از کارافتادگی استفاده کنند.

تارک اضافه کرد: پایان سال گذشته ۱۰ بانوی سرپرست خانوار در این جزیره که با کمک‌های این نهاد حمایتی، فعالیت می‌کردند، بازنشسته شده و از حمایت کمیته امداد قشم خارج شدند.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت، مهم ترین برنامه این کمیته امداد این شهرستان مرزی است، اظهار کرد: در کنار کمک‌های مالی مختلف، برنامه‌ریزی‌های لازم برای توانمندسازی و همچنین اجرای طرح‌های بازنشستگی با همکاری تامین اجتماعی خانواده‌های تحت حمایت به صورت مستمر در دست انجام است که می توان این امر را بهترین کار در راستای کمک به این خانواده‌ها دانست.

کمیته امداد امام خمینی(ره) در شهرستان مرزی قشم ۳۶۴۴ هزار خانوار (۷۵۰۰ نفر) تحت پوشش دارد که خانواده‌های تحت پوشش ماهیانه در مجموع ۳۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می‌کنند.

خانوارهای تحت حمایت این اداره شامل ۲۵۸۸ زن سرپرست خانوار (۷۱ درصد) و ۱۰۵۶ مرد سرپرست خانوار (۲۹ درصد) است که ۲۶۹۸ خانوار (۷۴ درصد) از آنان ساکن روستاها و ۹۴۶ خانوار (۲۶ درصد) آنها ساکن در مناطق شهری جزیره قشم هستند.

از این تعداد مددجو ۲۹۸۳ خانوار (۸۲ درصد) اهل سنت و ۶۶۱ خانوار (۱۸ درصد) اهل تشیع هستند.

فوت شوهر (۱۶۶۹ خانوار - ۴۶ درصد)، مرد سرپرست سالمند (۹۴۴ خانوار - ۲۶ درصد) و بانوان مطلقه (۶۶۴ خانوار - ۱۸ درصد) سه دلیل وابستگی خانوارهای تحت حمایت به اداره کمیته امداد این شهرستان مرزی است که سه هزار و ۲۷۷ خانوار معادل ۹۰ درصد به واسطه این سه دلیل تحت حمایت این اداره قرار دارند.

این اداره حمایت از ۱۰۵۰ نفر فرزند یتیم و محسنین را بر عهده دارد که از این تعداد ۵۷۴ نفر از فرزندان ایتام و ۴۷۶ نفر از فرزندان محسنین (۵۴۶ فرزند دختر و ۵۰۴ فرزند پسر) هستند.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد