Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، کاظم خاوازی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی امروز در نشست خبری به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: کل ارقامی که سازمان تحقیقات تا سال 92 هزینه کرده بود 11 رقم است که این تعداد امروز به 61 رقم رسیده و 6 برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش کشاورزی نیاز به ارقام متنوعی دارد تا بتواند منجر به افزایش تولیدات خود شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی 200 یافته پژوهشی را در هر سال معرفی می‌کند تا از این نقاط برای تولید استفاده شود. همچنین 50 قرار دانش فنی با بخش خصوصی در سال  منعقد می‌شود.

وی افزود: 50 قرار دانش فنی در سال با بخش خصوصی منعقد می‌شود که این امر منجر شده رشد شرکت‌های دانش‌بنیان 3 برابر شود.

خاوازی تاکید کرد که در حال حاضر 80 شرکت توسط سازمان موسسه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی راه‌اندازی شده است و 730 شرکت با حمایت این سازمان ایجاد شده است.

وی گفت: 2018 نفر هیئت علمی در سازمان تحقیقات فعالیت می‌کنند و در سال  4 هزار پروژه تحقیقاتی در این سازمان انجام می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تولیدات محصولات فناوری سازمان تحقیقات، توسعه محوصلات فناورانه این سازمان گفت: 95 درصد از واکسن دامی، 25 درصد واکسن طیور و 85 درصد واکسن‌های انسانی توسط این بخش در کشور تولید می‌شود.

وی افزود: حجم این تولیدات در مقایسه با سال 95، 45 درصد رشد داشته است و در فاصله زمانی 92 تا 97، 160 میلیون دز واکسن انسانی در شرایط تحریم تولید شده است.

وی تاکید کرد: 14 میلیون دز سرم و واکسن دام و طیور نیز در این بخش در کشور تولید می‌شود.

رئیس موسسه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در دنیا بیشتر از کشاورزان پیش‌رو استفاده می‌شود و ابتدا یافته‌های جدید به این بخش منتقل می‌شود تا نتایج آن به دیگر کشاورزان انتقال تا آنها نیز از ارقام جدید بهره گیرند.

بنابراین گزارش، خاوازی در ادامه صحبت‌های خود گفت: سازمان حفظ نباتات سالانه آفت‌کش‌های مورد استفاده در بخش کشاورزی را به سازمان تحقیقات و ترویج کشاورزی ارائه می‌دهد تا بعدا به بخش کشاورزی معرفی شود. بر همین اساس 341 فرمول آفت‌کش را مورد بررسی قرار دادیم که 106 مورد‌ آن رد شد تا داخل سبد کشاورزان قرار نگیرد.

وی در ارتباط با طرح تولید علوفه از محل منابع داخلی گفت: این طرح در حال حاضر به معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی رفته است و محصولاتی مانند چغندر قند، خارشتر و دیگر محصولات به عنوان علوفه برای بخش دامپروری مورد استفاده قرار گیرد.

تغییر فرمولاسیون گندم برای جایگزینی کنجاله سویا و دانه ذرت

رئیس موسسه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد: علاوه بر خارشتر و چغندر علوفه‌ای محصولات دیگری نیز مورد توجه است به طوریکه می‌توان با تغییر فورمولاسیون گندم سالانه از ورود یک و نیم تن ذرت و کنجاله سویا جلوگیری کرد.

خاوازی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در ارتباط با وضعیت اجرای الگوی کشت محصولات کشاورزی گفت: اجرای این الگو دو لایه دارد که یک لایه آن مربوط به بخش فنی و سیاستگذاری‌هاست و بخش دیگر مربوط به اقتصاد است.

وی افزود: در لایه فنی باید توجه کرد که شرایط  اقلیمی خاک ویژگی‌های گیاه در منطقه چگونه است تا بر اساس آن نوع گیاه برای کاشت انتخاب شود.

وی اظهار داشت: در لایه فنی مشکلی برای اجرا وجود ندارد و می‌توان به شکل دقیق مشخص کرد که در چه منطقه‌ای چه گیاهی کاشته شود.

رئیس موسسه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی  افزود: کشاورزان اما بر اساس قیمت محصول و در واقع اقتصاد کشاورزی نوع کشت را انتخاب می‌کنند؛ نرخ خرید تضمینی پایین‌ باعث می‌شود که کشاورزان تولیدات خود را به سمت تولید بیشتر گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی ببرند که قیمت بالاتری در بازار دارند و این امر منجر به بر هم خوردن روند عرضه و تقاضا خواهد شد.

خاوازی با بیان اینکه سیستم یکپارچه اطلاعات کشت در دستور کار قرار گرفته است گفت: بر این اساس سامانه پیام‌رسان بخش کشاورزی توسط سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی آماده شده است که این امر اطلاعات دقیق‌تری به کشاورزان برای انتخاب نوع محصول ارائه می‌دهد.

این مقام مسئول گفت: سطح زیرکشت مناطق مختلف کشور بر اساس تصاویر ماهواره‌ای به سیستم یکپارچه اطلاعات یا همان رصدخانه بخش کشاورزی ارائه می‌دهد قابل ارزیابی است و می‌تواند اعلام کند که چه محصولاتی در چه مناطقی کاشته شده است و در نتیجه چقدر تولید انجام می‌شود. نتایج این امر توسط پیامرسان سیستم یکپارچه اطلاعات و دانش بخش کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

وی در پایان صحبت‌های خود گفت: در سه ماهه ابتدایی سال 99 سامانه پیامرسان بخش کشاورزی فعالیت خود را آغاز می‌کند که در فاز اول آن میزان تولید کل محصولات کشاورزی در کل کشور اعلام خواهد شد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: معاون وزیر جهاد کشاورزی سیستم یکپارچه اطلاعات آموزش و ترویج کشاورزی رئیس موسسه تحقیقات سازمان تحقیقات صحبت های خود ارائه می دهد بخش کشاورزی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۶۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای

به گزارش خبرگزاری مهر، میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت و کشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی تصریح کرد: همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.

قنادی عنوان کرد: فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملاً مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها به‌دست آمده است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و.. هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند.

قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

کد خبر 6097937

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی