Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، نهمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه به ریاست بازوند استاندار کرمانشاه و با حضور هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، حبیب اله وفایی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر شورای اشتغال استان و مدیران کل دستگاه های اجرایی استان، مدیران مؤسسات و بانک های دولتی و خصوصی استان و همزمان فرمانداران شهرستان های تابعه استان به صورت ویدئو کنفرانس، در سالن جلسات شهدای دولت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسن عزیزی دبیرشورای اشتغال استان در ابتدای این نشست ضمن ارائه گزارشی از جدیدترین برآوردها و تحلیلها از کوئید 19 و دنیای کار بر اساس پایش پنجم سازمان بین المللی کار بیان کرد: شدتصدمات وارده به دنیای کار فراتر از پیش بینی هاست به طوری که پیش بینی شده سیر نزولیساعت کار با حدود 14 درصد برای سه ماهه دوم سال 2020 میلادی( از 12 فروردین تا 8 تیر99) نسبت به سه ماهه پایانی سال 2019 میلادی( 9 مهر تا 10 دی 98)، معادل 400 میلیونشغل تمام وقت است.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه این گزارش کم کردن ساعت کار، اشتغال بدونفعالیت کارگران، بیکاری و کاهش جمعیت فعال اقتصادی را 4 سیاست اتخاذ شده کشورهای مختلفدنیا بسته به شرایط بازار کار در کاهش ساعت کار برشمرد و اظهارکرد: 93 درصد از کارگرانجهان در کشورهایی زندگی می کنند که در آنها اقداماتی برای تعطیلی محل های کار در دستاجراست.
وی در پایاناین گزارش مدیریت پایدار و مطلوب تبعات کرونا در دنیای کار مستلزم توجه همزمان و نیز ایجاد تعادل و نظم زمانی لازم یه اقداماتسیاستی مختلف در حوزه های سلامت، اقتصادی و اجتماعی و مداومت در اجرای آنها به ویژهبا وجود محدودیت در منابع دانست.
حسن عزیزی در ادامه به تبیین نتایج آمارگری طرح نیروی کار در بهار99 بر اساس چکیده طرح آمارگیری نیروی کار مرکز آمار ایران در استان پرداخت و ادامهداد: در بهار 96 نرخ بیکاری کشور معادل 12و 6 دهم بوده و در بهار 99 به 9 و 8 دهم رسیده و در استان کرمانشاه در بهار 96 نرخ بیکاری 20 و4 دهم درصد بوده که در بهار 99 به 13 و 8 دهم درصد کاهش پیدا کرده است.
وی بیان کرد: بررسی نرخ بیکاری افراد 15 ساله و بیشتر استان کرمانشاه در بهار 99 نشان می دهد که13 و 8 دهم درصد از جمعیت فعال(شاغل و بیکار) بیکار بوده اند.
وی با اشارهبه اینکه استان کرمانشاه از نظر نرخ بیکاری در بهار امسال بعد از استان های لرستانو چهارمحال بختیاری در رتبه سوم قرار دارد، گفت: بررسی روند تغییرات نرخ بیکاری حاکیاز آن است که این شاخص، نسبت به فصل مشابه در سال 98 یک درصد کاهش کاهش یافته است.
دبیر کارگروه اشتغالو سرمایه گذاری استان کاهش نرخ بیکاری سالانه کشور از بهار 96 تا 98 به میزان 1 و4 دهم درصد اعلام کرد و ادامه داد: طی مدت مشابه از بهار 96 تا 98 نرخ بیکاری در استانکرمانشاه به میزان 6 درصد کاهش یافته است.
وی فاصله نرخ بیکاریفصل بهار سال 96 استان براساس اعلام رسمی مرکز آمار ایران با متوسط نرخ بیکاری کل کشور7 و 8 دهم درصد اعلام کرد و گفت: فاصله نرخ بیکاری فصل بهار 99 در استان با متوسط کشوریبه 4 درصد رسیده است.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه با اشاره به تعهد ایجاد 47308 فرصت شغلی به طورناخالص بر اساس سند اشتغال برای سال 99 ، بیان کرد: خوشبختانه تاکنون بر اساس سند اشتغال40 درصد تعهد سال99 در ایجاد فرصت های شغلی در 4 ماهه اول امسال محقق شده است.
وی ادامه داد:از ابتدای سال 99 تا کنون 18694 فرصت شغلی به طور ناخالص در شهرستان های استان در سامانهرصد ثبت شده است و شهرستان های کنگاور، اسلام آباد غرب و جوانرود در ثبت اشتغال هایایجاد شده، پیشتاز هستند.
دبیر شورای اشتغالاستان در ادامه گزارشی از وضعیت ثبت نام متقاضیان تسهیلات ویژه کسب و کارهای آسیب دیدهاز کرونا را ارائه کرد و در این خصوص، گفت: تاکنون 5363 واحد کسب و کار با مبلغ73 میلیارد تومان برای حمایت از 7773 فرصت شغلی در سامانه کارا در استان کرمانشاه ثبتشده است.
وی افزود: از مبلغ680 میلیارد تومان اختصاصی به استان کرمانشاه برای حمایت از 28 هزار واحد کسب و کارآسیب دیده تاکنون 2 میلیارد و 288 میلیون تومان توسط 15 بانک و مؤسسه اعتباری پرداختشده است.
شایان ذکر است: فرمانداران شهرستان های تابعه به صورت ویدئو کنفرانس و مدیران مؤسسات و بانک هایعامل و مدیران دستگاههای اجرایی هر کدام به نوبه خود مشکلات و مسائل حوزه کاری خودرا بیان کردند.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه نرخ بیکاری فرصت شغلی دهم درصد بر اساس بهار 96 بهار 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۴۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از دنیای اقتصاد؛ سه خودروساز بزرگ کشور گزارش عملکرد خود در نخستین ماه امسال را به اطلاع سهامداران خود رساندند؛ گزارشی که نشان می‌دهد در بخش تولید دچار افت (نسبت به فروردین پارسال) شده‌اند. با بررسی کارنامه تولید خودروسازان بزرگ کشور در نخستین ماه امسال مشخص می‌شود که ایران خودرو و سایپا در افتتاحیه تولید ۱۴۰۳ چه کرده‌اند. طبق آنچه در صورت‌های مالی سه خودروساز اصلی آمده، ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در مجموع حدود ۴۲‌هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع خودروی سواری را در فروردین امسال تولید کرده اند. این در حالی است که در ماه مشابه پارسال مجموع تولید محصولات سواری آن‌ها حدود ۵۵‌هزار دستگاه بود؛ بنابراین غول‌های جاده مخصوص در ماه نخست امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، ۲۴‌درصد افت تولید را تجربه کرده‌اند.

در این بین، بیشترین تیراژ نصیب ایران خودرویی‌ها شده که توانسته اند ۱۴‌هزار و ۲۰۴ دستگاه محصول را در فروردین تولید کنند. با این حال این میزان تولید سبب شده تا آبی‌های جاده مخصوص افت ۱۹ درصدی تولید را در بخش سواری نسبت به فروردین ۱۴۰۲ تجربه کنند. سایپایی‌ها نیز به کمک زیرمجموعه خود پارس خودرو، تولید بالغ بر ۱۹‌هزار دستگاهی را در ماه ابتدایی امسال ثبت کرده اند که نسبت به فروردین پارسال افت ۲۹ درصدی را نشان می‌دهد. در حالت تفکیکی، سایپا تولید ۱۴‌هزار و ۲۰۴ دستگاهی در فروردین امسال داشته و این در حالی است که میزان تولید این شرکت در ماه مشابه پارسال ۱۹‌هزار و ۲۱ دستگاه بود؛ بنابراین دومین خودروساز بزرگ ایران بدون احتساب آمار پارس‌خودرو، افت تولید بالغ بر ۵‌هزار دستگاهی داشته است. پارس‌خودرو نیز که ۴ هزار و ۸۷۳ دستگاه تولید داشته، در مقایسه با فروردین پارسال افت تولید ۲‌هزار و ۷۹۰ دستگاهی داشته است.

افت تولید ۲۴ درصدی خودروسازان در فروردین در حالی است که طبق اعلام وزیر صمت، تولید خودرو در سال‌جاری باید ۱۵‌درصد افزایش یابد. با توجه به تولید بالغ بر یک‌میلیون و ۳۰۰‌هزار دستگاه خودرو در سال گذشته، رشد ۱۵ درصدی به معنای افزایش تیراژ خودرو تا یک‌میلیون و ۵۰۰‌هزار دستگاه است. وزارت صمت البته مشخص نکرده که قرار است چه تعداد از خودرو‌های تولیدی امسال سواری باشند، اما اگر همین ضریب ۱۵ درصدی را ملاک قرار دهیم، با توجه به تولید یک‌میلیون و ۱۳۳‌هزار دستگاه خودروی سواری در سال گذشته، تیراژ در این بخش باید به بالای یک‌میلیون و ۳۰۰‌هزار دستگاه برسد؛ بنابراین خودروسازان کشور (سه‌خودروساز اصلی به علاوه خصوصی‌ها) باید به طور متوسط ماهی حدودا ۱۱۰‌هزار دستگاه تولید داشته باشند. طبعا بار اصلی تولید بر دوش غول‌های جاده مخصوص است و باید منتظر ماند و دید در ماه‌های پس از فروردین چه آماری از خود به جا خواهند گذاشت.

خودروسازان بزرگ کشور سال گذشته نتوانستند برنامه تولید مدنظر وزارت صنعت، معدن و تجارت را عملی کنند، به نحوی که تنها ۶۵‌درصد از این برنامه محقق شد. برنامه تولید پارسال حداقل یک‌میلیون و ۷۰۰‌هزار دستگاه بود، بنابراین مشخص می‌شود که برنامه مدنظر صمت برای امسال افت حدودا ۲۰۰‌هزار دستگاهی خواهد داشت. اما در کنار وعده رشد ۱۵ درصدی تولید، وزیر صمت هفته گذشته با حضور در ایران‌خودرو دیزل عنوان کرد که یک جهش اساسی در کمیت و کیفیت تولید اتقاق خواهد افتاد. به‌طور حتم این وعده وزیر بدون اصلاح قیمت خودرو همچون سال‌های گذشته تنها در حد وعده باقی خواهد ماند.

افت تولید ماهانه

اما بررسی آمار تولید خودروسازان در فروردین و مقایسه آن با ماه قبل –اسفند- نشان می‌دهد که تولید ماهانه آن‌ها نیز افت سنگینی داشته است. طبق آمار، خودروسازان در فروردین امسال و نسبت به اسفند پارسال ۲۹‌هزار دستگاه -معادل ۴۰ درصد- خودروی کمتری به تولید رسانده‌اند. در حالت تفکیکی، ایران‌خودرو در فروردین امسال و نسبت به اسفند سال گذشته افت تولید ۲۰‌هزار و ۳۲۵ دستگاهی را به ثبت رسانده است. سایپا نیز نسبت به اسفند ۶‌هزار و ۷۳۶ دستگاه خودروی کمتری را تولید کرده است. در نهایت، اما تولید ماهانه (فروردین به اسفند) پارس‌خودرو نیز افت ۲ هزار و ۶ دستگاهی داشته است. بخشی از این افت تولید می‌تواند به دلیل تعطیلات نوروزی باشد و خودروسازان معمولا و اگر به چالش خاصی برنخورند، این افت را در ماه‌های بعد جبران می‌کنند.

کارنامه تولید خودروسازان در فروردین

بنابر آمار منتشرشده در سایت کدال، ایران خودرو در فروردین امسال نیز بیشترین تولید خود را به مدل‌های پژو اختصاص داده است. این شرکت در بازه زمانی تحت بررسی، ۱۰‌هزار و ۸۰۵ دستگاه انواع پژو را تولید کرده است. با توجه به تولید حدودا ۱۸‌هزار دستگاه خانواده پژو در فروردین پارسال، ایران خودرویی‌ها در تولید اعضای این خانواده افت حدود ۴۰ درصدی داشته اند. ایران‌خودرو در حال حاضر تنها پارس و ۲۰۷ را در قالب گروه پژو تولید می‌کند که به نظر می‌رسد پارس نیز چیزی به پایان عمر تولیدش باقی نمانده است (البته اگر سیاستگذار باز هم تصمیم به ادامه تولید آن نگیرد).

در بین دیگر محصولات ایران خودرو، گروه سورن تیراژ ۳‌هزار و ۲۳۷ دستگاهی را از خود به جا گذاشته است. ایران‌خودرو در صورت‌های مالی قبلی خود از نام «گروه سمند» استفاده می‌کرد، اما با توجه به اینکه این خودرو در حال حاضر تنها در مدل سورن به تولید می‌رسد، نام آن را به «گروه سورن» تغییر داده است. با در نظر گرفتن تیراژ هزار و ۴۸۰ دستگاهی در فروردین سال گذشته، ایران‌خودرویی‌ها توانسته‌اند تولید در این گروه را ۲.۲ برابر کنند. این در حالی است که طبق آمار منتشره در سایت کدال، دنا فروردین امسال را با افت تولید نسبت به ماه مشابه پارسال پشت سر گذاشته است.

ایران‌خودرو اعلام کرده که در فروردین امسال ۴‌هزار و ۷۸۸ دستگاه دنا را به تولید رسانده است. با توجه به تولید ۵‌هزار و ۳۸۹ دستگاهی دنا در فروردین پارسال، ۱۱‌درصد افت تولید به نام این خودرو به ثبت رسیده است. دنا معمولا روندی رو به رشد در تولید طی این سال‌ها داشته و مشخص نیست چرا در نخستین ماه امسال و با وجود تقاضای بالا برای آن، تولید نقطه به نقطه‌اش کاهش یافته است.

دیگر محصول ایران خودرو به نام رانا که چندان با افت تولید غریبه نیست، نخستین ماه امسال را با رشد پشت سر گذاشته است. طبق اعلام ایران‌خودرو به بورس، تا پایان فروردین امسال ۹۶۰ دستگاه رانا در این شرکت به تولید رسیده است. این در حالی است که ایران‌خودرویی‌ها در فروردین پارسال حتی یک‌دستگاه رانا را نیز به تولید نرسانده بودند؛ بنابراین آبی‌های جاده مخصوص به نوعی افت تولید در دنا را با رشد تیراژ رانا جبران کرده‌اند. از رانا که بگذریم، ایران خودرو محصولی چینی به نام هایما نیز دارد که تولید آن در فروردین امسال و نسبت به ماه مشابه پارسال افتی سنگین را تجربه کرده است. طبق آمار، ایران خودرویی‌ها در سال گذشته، هزار و ۱۴ دستگاه هایما را در سایت خراسان خود تولید کرده بودند، حال آنکه کل تولید این خودرو در نخستین ماه سال‌جاری تنها ۶ دستگاه بوده است. با توجه به این آمار، هایما لقب کم‌تیراژترین محصول ایران‌خودرو را در فروردین به خود اختصاص داده است.

سری هم به تارا بزنیم؛ خودرویی که به نوعی مدل ایرانی پژو ۳۰۱ به شمار می‌رود و در دو مدل دستی و اتومات به تولید می‌رسد. طبق آمار منتشره در کدال، ایران خودرو در فروردین امسال ۲‌هزار و ۳۷۶ دستگاه تارا تولید کرده است. این خودروساز در فروردین پارسال ۲‌هزار و ۵۴۷ دستگاه از این محصول را به تولید رسانده بود؛ بنابراین تولید تارا در نخستین ماه امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته افت ۱۷۱ دستگاهی را نشان می‌دهد.

از ایران خودرو بگذریم و به سراغ گروه سایپا برویم؛ دومین خودروساز بزرگ کشور که بیشترین حجم از سبد محصولاتش در فروردین امسال به خانواده ایکس ۲۰۰ (تیبا، کوئیک و ساینا) اختصاص داشته است. طبق آمار منتشره در کدال، سایپا در تولید این گروه خودرویی آمار ۱۰‌هزار و ۸۷۳ دستگاهی را طی فروردین به جا گذاشته است. با توجه به تولید ۱۶‌هزار و ۱۲۰ دستگاهی این گروه خودرویی در ماه نخست پارسال، تیراژ خانواده ایکس ۲۰۰ حدود ۳۳‌درصد افت کرده است. در بازه زمانی تحت بررسی، سایپا توانسته ۳ هزار و ۳۳۱ دستگاه شاهین را به تولید برساند. این در حالی است که طی فروردین سال گذشته تیراژ شاهین ۲ هزار و ۹۰۱ دستگاه بود. با این حساب، تولید شاهین افت ۴۳۰ دستگاهی را نسبت به ماه مشابه پارسال تجربه کرده است. سایپا در فروردین امسال و مانند ماه نخست پارسال، آریای اتومات را به تولید نرسانده است.

از سایپا به پارس خودرو برویم؛ سومین خودروساز بزرگ کشور که در فروردین امسال سهند و گروه Q۲۰۰ را به تولید رسانده است. طبق گزارش ارسالی به بورس، گروه Q۲۰۰ سایپا تولید ۴‌هزار و ۸۷۱ دستگاهی در فروردین امسال داشته که با توجه به ماه مشابه سال گذشته با تولید ۴ هزار و ۴۲۴ دستگاهی، از رشد ۴۴۷ دستگاهی حکایت دارد. پارس‌خودرو، اما در حالی حتی یک دستگاه کوئیک معمولی دنده‌ای را در فروردین امسال تولید نکرده که در ماه مشابه پارسال، ۳ هزار و ۲۳۹ دستگاه از این محصول را به تولید رسانده بود. در نهایت، اما پارس‌خودرو در ماه ابتدایی امسال تنها دو دستگاه سهند را به تولید رسانده است. سهند محصول جدید پارس‌خودرو به شمار می‌رود که در فروردین پارسال هنوز وارد خط تولید این شرکت نشده بود.

 

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد