Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه‌های الکترونیکی، بازرسی‌ها را نظام مند می‌کند، تهیه گزارش انحراف تسهیلات روستایی از لیست پرداختی ها، تسهیلات طرح اشتغال روستایی ۷ درصد جمعیت اقتصادی را پوشش می دهد، افزایش سطح بخش روستایی به ۲۹ درصد برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز چهارشنبه اول مرداد ماه شبستان به شرح زیر است:

هر گرم طلای ۱۸ عیار ۹۵۰ هزار تومان/دلار در کانال ۲۰ هزار تومان

امروز (چهارشنبه اول مرداد) هر گرم طلای 18 عیار 950 هزار تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1857 دلار و هر گرم طلای 24 عیار یک میلیون و 266 هزار تومان ارزشگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سکه بهار آزادی طرح قدیم 9 میلیون و 700 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید 10 میلیون و 328 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 5 میلیون و 150 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 3 میلیون و 150 هزار تومان و سکه یک گرمی یک میلیون و 610 هزار تومان ارزشگذاری شده است.

 

امروز (چهارشنبه اول مرداد) در بازار آزاد ارز دلار 20 هزار و 452 تومان، یورو 23 هزار و 452 تومان، پوند 27 هزار و 916 تومان، درهم امارات 6001 تومان، یوان چین 3153 تومان و لیر ترکیه 3212 تومان ارزشگذاری و معامله می شود.

 

این در حالی است که روز گذشته (سه شنبه 31 تیر) هر گرم طلای 18 عیار 979 هزار و 600 تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1818 دلار، هر گرم طلای 24 عیار یک میلیون و 306 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح قدیم 9 میلیون و 900 هزار تومان، سکه بهار بهار آزادی 10 میلیون و 680 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 5 میلیون و 600 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 3 میلیون و 320 هزار تومان و سکه یک گرمی یک میلیون و 750 هزار تومان ارزشگذاری شده بود.

 

روز گذشته (سه شنبه 31 تیر) در بازار آزاد ارز دلار 22 هزار و 602 تومان، یورو 25 هزار و 102 تومان، پوند 28 هزار و 970 تومان، درهم امارات 6273 تومان، یوان چین 3294 تومان و لیر ترکیه 3351 تومان ارزشگذاری و معامله می شد.

 

سامانه‌های الکترونیکی، بازرسی‌ها را نظام مند می‌کند

«سید جواد احمدی» شب گذشته (سه شنبه 31 تیر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما از رونمایی «سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی (سیمبا)» خبر داد و گفت: سامانه‌های الکترونیکی، بازرسی‌ها را نظام مند می‌کند و در کنار این موضوع، از ظرفیت اصناف برای کنترل بازار نیز استفاده می‌شود.

 

معاون بازرسی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی با هدف هوشمند سازی و مردمی کردن نظارت‌ها تشکیل شد و در این سامانه همه‌ی عملیات بازرسی بصورت الکترونیکی انجام می‌شود.

 

احمدی با بیان اینکه امروز (سه شنبه) در بازار نبوده است و قیمت کالایی مانند "عدس" را ندارد گفت:حبوبات قیمت ستاد تنظیم بازار ندارد و قیمت‌ها توسط ۲ هزار بازرس نظارت می‌شود.

 

معاون بازرسی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: ما هستیم تا با گرانفروشی مقابله کنیم.

 

تهیه گزارش انحراف تسهیلات روستایی از لیست پرداختی ها

«موسی ویسی پور» شب گذشته (سه شنبه 31 تیر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما که گزارش انحراف تسهیلات طرح اشتغال روستایی را تهیه کرده بود، گفت: این گزارش بر اساس لیست پرداختی هایی که اداره کار منطقه در اختیار ما گذاشت و بر اساس آن، انحراف و غیرانحراف در آن مشخص شد تهیه شده است.

 

خبرنگار صدا و سیما در کهگیلویه و بویر احمد افزود: در این فهرست با 15 میلیون تومان؛ 50 نفر مشغول به کار شده اند که باید پرسید این چطور ممکن است؟

 

تسهیلات طرح اشتغال روستایی ۷ درصد جمعیت اقتصادی روستاها را پوشش می دهد

«حجت ورمرزیار» شب گذشته (سه شنبه 31 تیر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: در طرح اشتغال روستایی به 109 هزار طرح یک میلیارد و 255 میلیون دلار به علاوه آورده بانک ها، تسهیلات پرداخت شده است اما این 109 هزار طرح هفت تا هشت درصد جمعیت فعال روستایی را پوشش می دهد.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران افزود: به جز شهرهای زیر 10 هزار نفر حدود شش میلیون سرپرست خانوار روستایی و عشایری و هفت میلیون نفر جمعیت فعال اقتصادی روستایی داریم.

 

 ورمرزیار با بیان اینکه 71 درصد پرداخت تسهیلات این طرح به بخش کشاورزی بوده است، گفت: اعلام می کنند 114 هزار نفر در این بخش در سال 97 در مقایسه با سال 96 اشتغال ایجاد کرده اند در حالی که در سال 97 هفت هزار و 850 نفر در بخش کشاورزی فعال بوده اند.

 

وی افزود: 29 درصدی که مرکز آمار اعلام کرده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به آن به عنوان آمار اشتغال روستایی استناد می کند به معنای افزایش اشتغال در این مناطق نیست.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: 44 درصد تسهیلات شش و صفر درصد این طرح را 2400 نفر دریافت کرده اند و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای شفاف سازی اطلاعات مکانی این 2400 طرح را به اطلاع عموم برساند.

 

افزایش سطح بخش روستایی از ۳ درصد در اشتغال سالانه کشور به ۲۹ درصد

«عیسی منصوری» شب گذشته (سه شنبه 31 تیر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه سطح بخش روستایی از حدود سه درصد در اشتغال سالانه کشور به 29 درصد افزایش یافت، گفت: البته با شیوع بیماری کرونا این آمار کاهش یافته است.

 

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه می پذیریم تسهیلات، اشتغال ایجاد نمی کند و کاری که با تسهیلات آغاز شود تداوم ندارد اضافه کرد: در طرح اشتغال روستایی به حدود 135 هزار طرح، تسهیلات پرداخت شد و نخستین بار نظارت چند لایه بر این تسهیلات وجود دارد.

 

منصوری گفت: تاکنون 4800 طرح دارای انحراف شناخته شده اند که برخی از آنها اصلاح و 604 میلیارد تومان پول برگردانده شد. عده ای نیز به مراجع قضایی معرفی شده اند.

 

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به گزارشی که از بخش خبری مبنی بر انحراف تسهیلات طرح اشتغال روستایی پخش شد گفت: ما در این طرح تسهیلات 50 میلیارد تومانی نداریم و سقف این تسهیلات 15 میلیارد تومان است./

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی خبرگزاری شبستان اخبار بازرسی ها را نظام مند تسهیلات طرح اشتغال روستایی سامانه های الکترونیکی کار و رفاه اجتماعی تومان ارزشگذاری سطح بخش روستایی انحراف تسهیلات سکه بهار آزادی سه شنبه 31 تیر وزارت تعاون گرم طلای یک میلیون هزار تومان شب گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۰۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان‌، گفت: ظرفیت و زیرساخت کافی برای به‌کارگیری و اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته مامایی وجود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه جمعیت ماماهای کشور بیش از 70 هزار نفر است، اظهار داشت: ماماها  نیروهایی هستند که برای مراقبت‌های قبل از بارداری، بارداری و زایمان طبیعی تربیت می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر نقش ماماها کمتر شده است، تصریح کرد: اخیرا عمده ماماها در قالب مامای همراه فعالیت دارند و مطب داری ماماها به حداقل رسیده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان 120 مطب مامایی فعال است، گفت: 420 ماما در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشغول به کارند و بیش از 100 ماماهم دارای پروانه هستند.

مدرکیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر خدمات مراقبت از مادران باردار به صورت گسترده و در سطح بسیار بالایی ارائه می‌شود، بیان کرد: این خدمات حاصل زحمات قشر ماما و پزشکان زنان و زایمان است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه زایمان‌های ایمنی داریم و در این زمینه جزو کشورهایی هستیم که حرفی برای گفتن داریم، تصریح کرد: پس باید برای اشتغال نیروهای مامایی تلاش بیشتری شود.

رئیس نظام پزشکی همدان با اشاره به اینکه ماماها بخش بزرگی از جامعه پزشکی ما هستند، گفت: هنوز نتوانستیم به اندازه ظرفیت پذیرش این رشته مشاغل آن‌ها را هم تضمین و تامین‌کنیم.

مدرکیان با بیان اینکه خدمات مامایی پوشش بیمه‌ای ندارد، تصریح کرد: بارها درباره این مشکل پیگیری‌هایی انجام شده، اما در مقابل مقاومت‌هایی وجود داشته که مانع از انجام آن شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت استخدام مامایی در بخش دولتی محدود است، گفت: در بخش خصوصی هم فضای کار فراهم نیست و درصد زیادی از فارغ التحصیلان این رشته بیکار هستند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مامایی یک رشته سخت است و فارغ‌التحصیلان آن افرادی باسواد و توانمند هستند، عنوان کرد: باید یا ظرفیت پذیرش این رشته را کاهش دهیم و یا بستر مناسبی برای اشتغال این قشر را فراهم‌ کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال در اردبیل
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه